SocialScale

Lukt het niet om een verificatie badge aan te vragen?

Check gratis of wij jouw account kunnen verifiëren

Wat houdt de aanvraag eigenlijk in?

Doe de aanvraag via ons contactformulier. Binnen 24 uur ontvang je een reactie of het gewenste account beschikbaar is om te verifiëren. Uiteraard is het niet altijd mogelijk om een account te verifiëren.

Een stap dichterbij! Je hebt de aanvraag gedaan en hebt van ons een reactie ontvangen dat het mogelijk is om je account te laten verifiëren. Vervolgens hebben wij wat gegevens van je nodig en ontvang je een voorstel om de aanvraag in gang te zetten.

Onze adviseurs gaan keihard aan de slag om jouw account te verifiëren. Gedurende het proces houden wij je dagelijks op de hoogte van de voortgang. Is het ons niet gelukt? Dan wordt het gehele bedrag gerestitueerd.  Wel zo eerlijk.

De deal is rond, gefeliciteerd! Jij bent 100% eigenaar van het blauwe vinkje. In onze bevestigingsmail sturen wij indien gewenst alle gegevens toe.

"Wij moesten binnen 4 dagen toegang krijgen tot ons geblokkeerde Instagram account, ander zou hij verwijderd worden door Instagram. SocialScale heeft de deblokkering binnen 8 uur geregeld."
@quatrovision
47K volgers
"In mijn branche heb ik dagelijks te maken met mensen die mij na proberen te doen. Ik wilde een naam die uniek en herkenbaar was voor mij als artiest. SocialScale heeft mij hierbij geholpen."
@henkie
241K volgers
"Ik wilde mijn artiestennaam claimen op Instagram, maar echter zonder succes. Hij was al in gebruik door een inactief account. Ik hoorde via via dat SocialScale mij verder kon helpen. Zij hebben mijn naam binnen 2 dagen kunnen claimen. "
@sxteen
72.3K

Verificatie aanvragen

Een blauw vinkje bij een Instagram account betekent dat het account ‘geverifieerd’ is. Het straalt zekerheid en vertrouwen uit voor de bezoekers. De verificatie zorgt ervoor dat je pagina bij het eerste bezoek al serieus genomen wordt. Verder zorgt het er voor dat je sneller gevonden wordt. Voordelen van een blauw vinkje zijn;

Voorheen was het bijna niet mogelijk om zelf een instagram verificatie aan te vragen, maar daar is nu verandering in gekomen. SocialScale is namelijk het enige legitieme bedrijf in Nederland die kan helpen bij het aanvragen van je instagram verificatie.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bekijk onze andere veelgestelde vragen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ja voor zowel bedrijven, artiesten, particulieren.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Check binnen 24 uur of wij jouw account kunnen verifiëren