SocialScale

Wil je een account laten verwijderen?

Check gratis of wij jouw naam kunnen claimen

Wat houdt de aanvraag eigenlijk in?

Doe de aanvraag via ons contactformulier. Binnen 24 uur ontvang je een reactie of de gewenste gebruikersnaam beschikbaar is om te claimen. Uiteraard zijn namen die bezet zijn door actieve accounts niet mogelijk om te claimen.

Een stap dichterbij! Je hebt de aanvraag gedaan en hebt van ons een reactie ontvangen dat de inactieve gebruikersnaam beschikbaar is om te claimen. Vervolgens ontvang je een voorstel om de naam de bemachtigen.

Onze adviseurs gaan keihard aan de slag om jouw gebruikersnaam te claimen. Gedurende het proces houden wij je dagelijks op de hoogte van de voortgang. Is het ons niet gelukt? Dan wordt het gehele bedrag gerestitueerd.  Wel zo eerlijk.

De deal is rond, gefeliciteerd! Jij bent 100% eigenaar van de nieuwe gebruikersnaam. In onze bevestigingsmail sturen wij indien gewenst alle gegevens toe.

"Wij moesten binnen 4 dagen toegang krijgen tot ons geblokkeerde Instagram account, ander zou hij verwijderd worden door Instagram. SocialScale heeft de deblokkering binnen 8 uur geregeld."
@quatrovision
47K volgers
"In mijn branche heb ik dagelijks te maken met mensen die mij na proberen te doen. Ik wilde een naam die uniek en herkenbaar was voor mij als artiest. SocialScale heeft mij hierbij geholpen."
@henkie
241K volgers
"Ik wilde mijn artiestennaam claimen op Instagram, maar echter zonder succes. Hij was al in gebruik door een inactief account. Ik hoorde via via dat SocialScale mij verder kon helpen. Zij hebben mijn naam binnen 2 dagen kunnen claimen. "
@sxteen
72.3K

Account laten verwijderen

Wij zijn een dynamisch team dat bestaat uit hoog opgeleide harde werkers met een passie voor energie.

Momenteel is er in Nederland een grote vraag naar energielabels. Energielabelvalidatieinstituut beschikt over genoeg capaciteit om snel hoogwaardige energielabels te kunnen leveren. Met al duizenden afgeronde projecten kan u vertrouwen op een professionele service.

Wij onderscheiden ons door onze scherpe prijs en snelle service. Bij energielabelvalidatieinstituut staat na aanmelding via de site, binnen 2 dagen een erkende EP-W/U adviseur op de stoep.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bekijk onze andere veelgestelde vragen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ja voor zowel bedrijven, artiesten, particulieren.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Check binnen 24 uur of jouw gebruikersnaam beschikbaar is.